Over Mij

Over mij

Geschiedenis

Start van Fietsportaal

2022​

50+ Artikelen

2022

Toevoeging van Mountainbike categorie​

2022

Toevoeging van Racefiets categorie

2023

Toevoeging van Gravelbike categorie​

2023

150+ Artikelen

Vandaag

Fietsportaal is ontstaan als een website waar je alle mountainbike informatie kan vinden. Na verloop van tijd zijn hier meerdere onderwerpen zoals gravelbikes en racefietsen aan toe gevoegd. Op Fietsportaal worden veel verschillende soorten artikelen gepubliceerd.

Denk hierbij aan artikelen over hoe je onderhoud aan je fiets kan plegen, informatieve artikelen, De beste producten, verschillende calculators en meer. Dit begon met enkele artikelen, maar na ruim één jaar is dit uitgegroeid tot meer dan 150 artikelen. In de toekomst zullen er alleen maar meer artikelen toegevoegd worden, zodat wij nog meer mensen kunnen informeren over alles wat met fietsen te maken heeft.

Wie is Fietsportaal?

Stef: Oprichter van Fietsportaal

Ik ben Stef de oprichter van Fietsportaal en ben een fanatieke fietser/ mountainbiker. Daarnaast ben ik ook een actieve powerlifter (Focus op krachttraining). Ik ben deze website gestart, omdat ik graag mijn kennis over fietsen wil delen en zelf nog meer te weten wil komen over fietsen!

Verder hoop ik als werktuigbouwkunde student aan de TU Delft een unieke blik op verschillende onderwerpen uit de fietswereld te kunnen geven. Op Fietsportaal hebben we het voornamelijk over mountainbikes, gravelbikes en racefietsen.

Met mijn artikelen probeer je ik je te helpen met het vinden van de juiste producten, hoe je onderhoud aan je fiets moet plegen of het vinden van de juiste informatie. Wanneer je vragen hebt over een specifieke vraag kan je deze altijd via de mail stellen.

Contact

Email

info@fietsportaal.nl

Telefoonnummer

+0621860361

Volg fietsportaal op Instagram

Blijf op de hoogte met alles wat er op Fietsportaal gebeurt en volg ons ook op Instagram. Hier krijg je niet alleen een notificatie wanneer er een nieuwe blog post is, maar profiteer ook van de extra content!